Conditii comerciale

 

      Elemente definitorii:

  Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre CONFORT DESIGN TEAM SRLD . prin intemediul magazinului online: www.davini.ro

      Documente contractuale:

  Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.davini.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare, telefonic sau prin e-mail, prin care CONFORT DESIGN TEAM SRLD isi deruleaza operatiunile.

  Comanda va cuprinde specificatii clare asupra datelor de livrare si facturare, deasemenea si datele cumparatorului. 

  Daca CONFORT DESIGN TEAM SRLD confirma comanda, acest lucru implica o acceptare a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala sau scrisa din partea acestuia catre cumparator.

      Declinarea responsabilitatii:

  In eventualitatea in care unele caracteristici sau pretul produsului, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

  Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

  De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot avea mici diferente fata de cele prezentate pe site, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

       Confidentialitate:

  Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc. Acestea nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

       Termene si Penalitati:

  Din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul www.davini.ro, termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 2 zile si 3 saptamani.

  Societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, in cazuri neprevazute.

  In cazul in care CONFORT DESIGN TEAM SRLD primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

         Facturare si Plati:

  Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in comanda. CONFORT DESIGN TEAM SRLD va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii  conform legislatiei in vigoare.

  Pretul final platit de client este format din pretul produsului (care include TVA de 19%) si eventualele cheltuieli de expeditie.

          Responsabilitati:

  Livrare: bunurile vor fi expediate de catre CONFORT DESIGN TEAM SRLD, in sistem de curierat, imediat ce plata va fi confirmata de catre comparator. 

  Transport – Ambalare: CONFORT DESIGN TEAM SRLD nu este responsabil de riscurile associate cu bunurile, in momentul predarii acestora catre comparator. 

  CONFORT DESIGN TEAM SRLD va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare.

           Garantii:

  Toate produsele comercializate pe site-ul www.davini.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

  In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.

  Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa contact@davini.ro sau telephonic. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

          Conditii de returnare a bunurilor:

  Bunurile pot fi returnate cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor. Returnarea produselor va fi suportata financiar de catre client. CONFORT DESIGN TEAM SRLD va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. 

     Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite de catre cumparator, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. CONFORT DESIGN TEAM  SRLD . va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. nu mai pot fi returnate.

  Returul nu se aplica produselor executate dupa specificatiile clientului, produsele distinct personalizate, produsele importate conform specificatiilor clientului, precum si articolele speciale comandate furnizorului nu se returneaza. 

  In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta defecte din fabrica, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a CONFORT DESIGN TEAM SRLD. 

  In eventualitatea in care produsul primit prin firma de curierat nu corespunde cu produsul solicitat, CONFORT DESIGN TEAM SRLD va suporta cheltuiala retrimiterii produsului solicitat de cumparator in termen de 48 de ore de la inregistrarea notificarii  lipsei de conformitate, daca culpa livrarii gresite este a Societatii.

  Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari , in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. CONFORT DESIGN TEAM SRLD va restitui contravaloarea produsului, in cazul in care nu va putea inlocui produsul cu unul conform. 

  In cazul in care produsele returnate sunt uzate, deteriorate, fara ambalaj, etc. CONFORT DESIGN TEAM SRLD. poate percepe taxe suplimentare, ce pot avea o valoare intre 0% si 50% din valoarea initala a produsului, pentru readucerea lor la starea initiala.

  Costul transportului produselor de la CONFORT DESIGN TEAM SRLD catre client si de la client catre CONFORT DESIGN TEAM SRLD. revine in responsabilitatea clientului.

  Produsele comandate, facute pe comanda (cazi cu hidromasaj, mobiliere de baie executate la comanda) nu se pot returna.

  Pentru informatii suplimentare referitoare la procedura de retur, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0723 591155